duminică, 26 august 2012

Despre lumea... noastră! Feri Baci

De multă vreme mă tot gîndesc la o replică-comentariu fotografic pentru gîndurile lui Feri Baci exprimate pe blogul său.
Da... peștele de la cap se împute dar se curăță de la coadă!, o veche zicere. Dacă mă uit bine la miriapodul din imaginea de mai jos nu prea punem pariu pentru unde este capul și unde coada. și eu cred că sîntem acum în situația în care societatea nostră romanelescă s-a împuțit de la cap pînă la coadă! De unde o mai curățăm?

Cum eu nu am nici un fel de preocupări politice sînt mult mai îngrijorat de faptul că pomii deja și-au pierdut fructele, că roșiile din grădină în numai 2 zile s-au terminat, iar via din care îmi făceam micul meu consum anual de vin, cam 5-600 litri , va mai produce anul acesta 100-150 litri.
Oare dacă societatea asta nu ar fi plină de miriapozi, ca să nu zic viermi, via mea ar produce mai mult?
Ce zici Feri Baci?

7 comentarii:


 1. ..pot avea legatura ...! seceta si prostia au o cauzalitate comuna ..>! nepasarea celor care ar trebuii sa ne conduca ..>!

  imaginea de vis ..!

  RăspundețiȘtergere
 2. E omidaaaaaaaaaaa...
  Da'tot superba e....Iar strugurii aia au un gust bezmetic :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei da... mi-a tras-o biologul!
   Știam dar nu aveam o imagine cu miriapod și nici nu am găsit un alt text mai potrivit. Și cum sînt multe minuni în lumea asta... am confecționat un miriapod dintr-o banală omidă! mai ales că imaginea e confuză: unde-i capul - unde-i posteriorul? prin țara asta!

   Ștergere
 3. ce imagini superbe...
  restul ?! ce mai conteaza...ca-i peste, omida..sau fluture..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc fain pentru vizita însoțită de cuvinte scrise!

   Ștergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere