marți, septembrie 7

Distacția unei albine!

Habar nu am dacă nu comit o eroare! Acum nu știu dacă iese ceva pe blogspot! Normal dacă poți vedea pozele cu ritmul de 1-2 imagini per secundă vezi o albină zăpăcită. Altfel descarci imaginile și le privești așa cu faststone! Pînă am timp să fac un filmuleț! Nu știu dacă merită. De fapt o mică glumă, am vrut să văd și eu cîte cadre pot trage pe manual cu un D700.

6 comentarii:

  1. Nu stiu cat de multumit de test (cate cadre se pot trage pe manual cu un D700) sunteti, dar fotografiile sunt excelente. Excelenta si perplexitatea bietei albine, care a plecat in final, cu traista goala :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ..este k u balet ....iar culoarea florii este de vis ..!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc!
    Sînt destul de mulțumit de test. Pot trage mai multe imagini decît trage aparatul pe automat la viteza maximă. Aparatul ar putea mai mult dacă aș avea booster.
    Culorile... da îmi editez toate imaginile. Eu am o anume percepție estetică asupra culorii. Nu totdeauna culorile unui cadru sînt echilibrate după anume reguli de compoziție. În fotografie un cadru se echilibrează prin elementele conținute, prin jocul luminilor și umbrelor, prin jocul clar-neclar, prin culori și... obligatorie pată de culoare utilizată de toți pictorii. Apoi eu mi-am format propriile preferinte, simp un anume limbaj al culorii în fotografie motiv pentru care eu nu postez fotografia numai echilibrînd histograma. E utilă pentru cei care vor să publice ilustrate.
    Cine știe această plantă - datura - știe că este de un alb impecabil. Dacă făceam un balans de alb pe floare obțineam o imagine naturală, însă așa cred că am adus ceva personal și mai aproape de ceea ce percepeam eu pe o zi innorată și la ora 16.

    RăspundețiȘtergere
  4. rabdarea este un atribut al intzelepciunii tale Mihai! felicitari dar mai ai si multa sensibilitate si asta ma enerveaza la tine, in comparatie cu unii unguri care sunt sensibili la poemul fotografic,doar cu cutzitul in mana :)!
    felicitari pentru munca ta de vara asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. O turmă de albine, formată din una singură :))
    O puzderie de fotografii!!! Sper că te-ai elucidat :)

    RăspundețiȘtergere